Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Science of Good Food

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Science of Good Food David Joachim
Libristo kód: 04159072
Kiadó CHRIS LLOYD SALES, szeptember 2008
"The science of cooking is the most fascinating and influential development in cuisine." Award-winn... Teljes leírás
? points 100 b
16 413 Ft -4 %
15 646 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 023 Ft
The Ghost Stories of Edith Wharton Edith Wharton / Puha kötésű
common.buy 2 180 Ft
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Kemény kötésű
common.buy 21 166 Ft
Horseman's Scrapbook Randy Steffen / Puha kötésű
common.buy 5 274 Ft
Marriage and Slavery in Early Islam Kecia Ali / Kemény kötésű
common.buy 25 264 Ft
Disabled Childhoods Janice McLaughlin / Puha kötésű
common.buy 28 042 Ft
Derrida & Education Gert J. J. Biesta / Puha kötésű
common.buy 30 644 Ft
Iranian Writers Uncensored Shiva Rahbaran / Puha kötésű
common.buy 6 057 Ft
Antinomian Controversy, 1636-1638 D.D. Hall / Kemény kötésű
common.buy 58 606 Ft

"The science of cooking is the most fascinating and influential development in cuisine." Award-winning chefs and cutting-edge restaurants around the world are famous for using the principles of chemistry and physics to create exciting new taste sensations. From Ferran Adria of El Bulli restaurant in Spain to Homaro Cantu of Moto in Chicago, great chefs combine unexpected textures and flavors with secrets of new cooking techniques in great dishes. This is the first reference to bring the science of food to home cooks and professional chefs alike. Organized from A to Z, this highly readable book has more than 1,800 entries that clearly explain the physical and chemical transformations which govern all food preparation and cooking. Entries vary from agriculture and food safety to animal husbandry and flavor science. Each entry begins with an explanation of the science behind the food, equipment or cooking method. Extensive cross-references encourage the reader to delve more deeply into topics of interest. More than 200 illustrations and photographs help home cooks visualize the basic principles of food science. Also included are 100 recipes that demonstrate those principles, from how deep-frying works to how to keep red cabbage from turning blue. The Science of Good Food provides straightforward explanations of the what, the how and the why of food and cooking, encouraging cooks at all levels to be more confident and creative.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Science of Good Food
Szerző David Joachim
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 576
EAN 9780778801894
ISBN 0778801896
Libristo kód 04159072
Súly 1724
Méretek 196 x 264 x 38
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása