Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Standardization of process for ready-to-use flavoured sapota powder

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Standardization of process for ready-to-use flavoured sapota powder Patel Jigar
Libristo kód: 15979969
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, november 2016
Sapota fruit is highly perishable with limited shelf-life. Due to cold sensitive nature of the fruit... Teljes leírás
? points 133 b
23 164 Ft -9 %
20 916 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-11 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


King's Kalashnikov Sicilian / Puha kötésű
common.buy 9 610 Ft
Supernatural: The Men of Letters Bestiary Insight Editions / Kemény kötésű
common.buy 11 135 Ft
Melanges Tires d'Une Grande Bibliotheque. Tome 35 CONTANT D'ORVILLE-A- / Puha kötésű
common.buy 11 860 Ft
Antiquarianism and the Visual Histories of Louis XIV Robert Wellington / Puha kötésű
common.buy 28 557 Ft
La Pente Fatale Sakia / Puha kötésű
common.buy 8 930 Ft
De-Evolution of the Black Church L.D. WILLIAMS / Puha kötésű
common.buy 6 448 Ft
BREAKING VAN GOGH M James Ottar Grundvig / Hanganyagok
common.buy 7 062 Ft
Collection of Old English Plays; Volume 3 A. H. BULLEN / Kemény kötésű
common.buy 16 073 Ft
Sri Lanka at the Crossroads of History ZOLT N BIEDERMANN / Puha kötésű
common.buy 13 853 Ft

Sapota fruit is highly perishable with limited shelf-life. Due to cold sensitive nature of the fruit, bulk of the produce needs immediate disposal for table purpose and is handled at ambient conditions causing considerable post harvest losses. In past, scientists have worked on extending shelf life of sapota fruits by various chemical treatments, packaging technology, pre-cooling and cold storage as well as refrigerated transport. They found some good results for domestic as well as for long distance market. However, only few technologies are commercially adopted by farmers or traders. Hence, value addition through processing is important not only for economic utilization of increased production of sapota, but also for checking the commodity losses. Sapota fruit is highly perishable so that, bulk of the produce is used for table purpose and due to mishandling of produce and about 25-40 per cent is being wasted. It is essential to produce value added products based on sapota, so that farmers get an assured price for their produce all the time. By blending cocoa and coffee flavour in sapota, there may be chance to produce unique flavour for making sapota powder more effective.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Standardization of process for ready-to-use flavoured sapota powder
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2017
Oldalszám 128
EAN 9783330031388
Libristo kód 15979969
Súly 209
Méretek 150 x 220 x 8
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása