Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Taxonomic, Antioxidant Studies of Wild Edible Vegetables

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Taxonomic, Antioxidant Studies of Wild Edible Vegetables Saira Tabassum
Libristo kód: 07115627
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, november 2011
The aim is my present research to introduce the wild edible vegetables, and focused in the epidermal... Teljes leírás
? points 124 b
20 461 Ft -4 %
19 443 Ft
Kiadói készleten rendelésre Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


hamarosan
Princess of Burundi Kjell Eriksson / Puha kötésű
common.buy 3 717 Ft
Francois Truffaut Alistair Fox / Puha kötésű
common.buy 11 864 Ft
Six Lectures on Light John Tyndall / Puha kötésű
common.buy 20 664 Ft

The aim is my present research to introduce the wild edible vegetables, and focused in the epidermal anatomy and their taxonomic importance. The quantitve analysis of the larger epidermal cell is Allium gigntium and Tulipa stellata.the larger stomata is Allium gigntium and Tulipa stellata.The smaller epidermal cell of centurea calcitrapa and smaller stomata is centurea calcitrapa . These variations differentiated the wild vegetables taxonomy proved a significant tool for the resolution of taxonomic confusion. Antioxidant compounds in wild vegetables play an important role as a health protecting factor. Scientific evidence suggests that antioxidants reduce the risk for chronic diseases including cancer and heart diseases .The higher antioxidant properties of edible vegetables is Lamium amplexicuale, Sonchus asper, Taraxicum officinale.Vicia faba ,Centaurea, Oxalis carniculata ,Veronica aquolus.The phytochemical studies are the Tannin, saponin. And Flavionid are present and the Alkaloid and sponin are absent, in Allium gigntium and stellaria media the Alkaliod and sponin are present. Fourier transform infrared (FT-IR) spectroscopy technique, Infrared spectroscopy is one of the ol

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Taxonomic, Antioxidant Studies of Wild Edible Vegetables
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 164
EAN 9783659276248
Libristo kód 07115627
Súly 261
Méretek 150 x 220 x 10
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása