Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Technology of Extrusion Cooking

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Technology of Extrusion Cooking N. D. Frame
Libristo kód: 06796503
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., október 2012
Extrusion cooking is a specialist area of food technology because of the complexity of the interacti... Teljes leírás
? points 222 b
34 833 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 13-16 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Polar Obsession Paul Nicklen / Kemény kötésű
common.buy 19 534 Ft
Disconnect Keren David / Puha kötésű
common.buy 3 451 Ft
Nutrient Requirements of Horses Committee on Nutrient Requirements of Ho / Kemény kötésű
common.buy 66 250 Ft
Group Theory Otto H. Kegel / Puha kötésű
common.buy 17 745 Ft
Extra-Virgin Olive Oil Handbook Claudio Peri / Kemény kötésű
common.buy 91 560 Ft
Nutrient Requirements of Poultry Subcommittee on Poultry Nutrition / Puha kötésű
common.buy 21 985 Ft
57 Original Auditions for Actors Eddie Lawrence / Puha kötésű
common.buy 6 449 Ft
Technology of Extrusion Cooking N. D. Frame / Kemény kötésű
common.buy 107 467 Ft
21 PIANO COMPOSITIONS ANDREW HILL / Puha kötésű
common.buy 5 932 Ft
Boolean Functions Winfrid G. Schneeweiss / Puha kötésű
common.buy 51 498 Ft
Arbroath and Forfar Railway Niall Ferguson / Puha kötésű
common.buy 7 926 Ft
Pseudocereals and Less Common Cereals Peter S. Belton / Kemény kötésű
common.buy 47 656 Ft
My Changes Scott Rubin / Puha kötésű
common.buy 4 988 Ft
Towards An Unknown Marx Enrique Dussel / Kemény kötésű
common.buy 86 190 Ft
Novel Developments in Stem Cell Mobilization Stefan Fruehauf / Kemény kötésű
common.buy 73 292 Ft
Digital Video for Teacher Education / Kemény kötésű
common.buy 78 943 Ft

Extrusion cooking is a specialist area of food technology because of the complexity of the interactive effects which are inherent in the system. General predictive modelling is very difficult because ingredients are diverse and can vary considerably. Modelling tends to be product specifi- new product development tends to be by experimental designs and good fortune. The emphasis of this book is on the latest and potential applications of twin screw extrusion in food production, specifically co-rotating inter meshing screw extruders. Of course, in order to develop products and maximise the extruder potential in terms of energy, product quality and output, an overall understanding of the material flow mechanism, barrel fill length and rheology is essential. The book aims to give explanations and general guidance with examples of screw design, configuration and operat ing parameters for a variety of product categories. It is also intended to help production operators diagnose the symptoms of particular problems such as temperature control, quality variation, raw material inconsistency, etc. For the product development technologist there is more than one way to make a similar product. For example, equipment manufacturers recom mend difficult methods for producing flaked corn. In addition, their machines may differ from each other in terms of screw design, power/ volume ratio, screw tip/barrel clearance, etc. , making scale-up more prob lematic.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Technology of Extrusion Cooking
Szerző N. D. Frame
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 253
EAN 9781461358916
ISBN 1461358914
Libristo kód 06796503
Súly 415
Méretek 155 x 235 x 16
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása