Nem vált be? Semmi gond! Nálunk 30 napon belül visszaküldheti
Ajándékutalvánnyal nem nyúlhat mellé. A megajándékozott az ajándékutalványért bármit választhat kínálatunkból.
30 nap a termék visszaküldésére
A Vitaminok: Alapvető szempontok a táplálkozásban és egészségben, hatodik kiadás áttekintéseket és mélyreható vitákat tartalmaz ezen alapvető tápanyagok fiziológiában és egészségben betöltött szerepéről, kémiájáról, anyagcseréjéről és funkcióiról. A szakaszok a perspektívákat (felfedezés története, általános tulajdonságok és hatások), az egyes vitaminokat (a megfelelő kémiai összetételüket, anyagcseréjüket), valamint táplálkozási forrásaikat és globális szükségleteiket fedik le. Ezen túlmenően az összes vitaminra, különösen az A-, D-, E-, K-, C-vitaminra, tiaminra, folsavra és B12-vitaminra vonatkozó legújabb klinikai kutatási eredmények beillesztése és értelmezése, valamint az egyszén-anyagcseréről szóló kibővített vita tartalmazza. neuropátiákra gyakorolt hatások és így tovább. A vitaminokkal kapcsolatos teljes körű tájékoztatást nyújt oktatási szövegként és asztali hivatkozásként is használható formában. Tartalmazza az általános táplálkozási szövegekben nem jellemző vitaminokkal kapcsolatos témákat (pl. vitaminok enterális mikrobiális bioszintézise, a hiányok globális előfordulása, a „csendes” tünetmentesség diagnosztizálása vitaminhiányok, vitaminfelfedezések története) A legfontosabb hivatkozási információk hasznos mellékleteit tartalmazza (pl. emberek és állatok vitaminszükséglete, élelmiszerek vitamintartalma, vitamininformációs források).
Automatikus fordítás | Eredeti megtekintése (Angol)