Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Tsukemono Ole G. Mouritsen
Libristo kód: 39302221
Kiadó Springer Nature Switzerland AG, július 2022
One of the best-kept secrets of Japanese cuisine is a range of side dishes known as tsukemono ( ,... Teljes leírás
? points 63 b
12 098 Ft -18 %
9 810 Ft
Beszállítói készleten Küldés 19-25 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Kemény kötésű
common.buy 12 316 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 16 023 Ft
toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 526 Ft
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu Karel Machala / Kemény kötésű
common.buy 4 772 Ft
Fermentace Holly Davis / Kemény kötésű
common.buy 6 354 Ft
Milion bilion vánočních skřítků Hiroko Motai / Kemény kötésű
common.buy 3 953 Ft
Nalož to Daniela Turecká / Kemény kötésű
common.buy 3 360 Ft
Sila prírodnej fermentácie Sandor Ellix Katz / Puha kötésű
common.buy 2 622 Ft
kiárusítás
Windows Internals Pavel Yosifovich / Kemény kötésű
common.buy 7 389 Ft
Fermentation as Metaphor / Kemény kötésű
common.buy 9 086 Ft
Sons of the Blood Robyn Young / Puha kötésű
common.buy 4 596 Ft
Tsukemono Ole G. Mouritsen / Kemény kötésű
common.buy 10 734 Ft
Eating Wild Japan / Puha kötésű
common.buy 6 545 Ft

One of the best-kept secrets of Japanese cuisine is a range of side dishes known as tsukemono ( , ). The word, pronounced 'tskay-moh-noh,' means 'something that has been steeped or marinated' (tsuke-steeped; mono-things). Although tsukemono are usually made from vegetables, some fruits, flowers, and a few rhizomes are also preserved this way; it is, therefore, more accurate to characterize them as 'pickled foods.' Their preparation makes use of one or more conservation techniques, involving ingredients such as salt, sugar, vinegar, alcohol, and herbs, in combination with methods including dehydration, marinating in salt and acidic liquids, fermentation, and curing. The process of making tsukemono amounts to more than just a simple way of preserving otherwise perishable fresh produce. Apart from its nutritional value, the dish stimulates the appetite, provides delicious taste sensations, and improves digestion, all while remaining an elegant study in simplicity and esthetic presentation. This book goes well beyond explaining the secrets of making crisp tsukemono. The authors discuss the cultural history and traditions associated with these pickled foods; provide recipes and outline techniques for preparing them at home with local ingredients; describe the healthful benefits and basic nutritional value to be found in the various types of pickles; and show how easy it is to serve them on a daily basis to stimulate the appetite or as condiments to accompany vegetable, fish, and meat dishes. The goal is to encourage the readers of this book to join us in a small culinary adventure that will allow us to expand and diversify our consumption of plant-based foods, which are so vital to our overall well-being. And along the way, there may be a few surprises.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Tsukemono
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2022
Oldalszám 174
EAN 9783030578640
Libristo kód 39302221
Súly 296
Méretek 155 x 235 x 11
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása