Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft Packeta 990 Ft GLS futár 1 590 Ft GLS pont 1 390 Ft

Using the Theory of Reasoned Action to Predict Safe Food Handling

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Using the Theory of Reasoned Action to Predict Safe Food Handling Barbara Mullan
Libristo kód: 06829788
Kiadó VDM Verlag, december 2009
Many food poisoning cases occur in the home and there is wide spread ignorance of safe food handling... Teljes leírás
? points 219 b
34 502 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Le Bl Et La S curit Alimentaire Mondiale Danielle Christelle Tinak Ekom / Puha kötésű
common.buy 35 680 Ft
Screen Tastes Charlotte Brunsdon / Kemény kötésű
common.buy 79 116 Ft
Koordination in Radikalen Innovationsvorhaben Fabian Billing / Puha kötésű
common.buy 30 636 Ft
Sustainability Assessment / Kemény kötésű
common.buy 100 898 Ft
Flor de Piel Antonio De Hoyos y Vinent / Kemény kötésű
common.buy 13 682 Ft
Digitale Bildverarbeitung fur Routineanwendungen Thomas M. Lehmann / Puha kötésű
common.buy 34 909 Ft

Many food poisoning cases occur in the home and there is wide spread ignorance of safe food handling practices. Regular food preparation occurs from age 11 and the most common practices are sandwich and snack making. Sources of information about food hygiene are highlighted and the role of schools in the provision of food hygiene information is considered. The skill considered most important by the majority of teachers is hand washing. The data regarding food preparation practices was collated and was used to inform the construction of a questionnaire based on the Theory of Reasoned Action. The beliefs used in the construction of the questionnaire were obtained from a sample of 438 and the most common beliefs about what they could do to keep food safe to eat were used. Using self report measures (n=267) a significant correlation was recorded and attitude, subjective norm and intention explained 51% of the variance in behaviour. However, using observations (n=30) the relationship was not significant. The implications of this in terms both of food hygiene and the Theory of Reasoned Action are considered.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Using the Theory of Reasoned Action to Predict Safe Food Handling
Szerző Barbara Mullan
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2009
Oldalszám 244
EAN 9783639219333
ISBN 3639219333
Libristo kód 06829788
Kiadó VDM Verlag
Súly 363
Méretek 152 x 229 x 14
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása