Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Vegetable Production and Practices

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Vegetable Production and Practices G. E. Welbaum
Libristo kód: 05099308
Kiadó CABI Publishing, január 2015
Successful vegetable production in a modern competitive market requires an understanding of many mor... Teljes leírás
? points 251 b
40 101 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Auf der Insel Meukenia Marc André Hürbin / Kemény kötésű
common.buy 8 857 Ft
Foundation Fireworks CS4 Craig Erskine / Puha kötésű
common.buy 13 163 Ft
Mealtime Courtney Dicmas / Leporelló
common.buy 2 886 Ft
hamarosan
Total Landscape, Theme Parks, Public Space Miodrag Mitrasinovic / Kemény kötésű
common.buy 81 825 Ft
Lernkarten Notfälle für Heilpraktiker Dietmar Schüller / Játék
common.buy 12 110 Ft
Rotherhithe 1867 Bernard Nurse / Térkép
common.buy 2 028 Ft

Successful vegetable production in a modern competitive market requires an understanding of many more factors than the biology of crops and the production techniques involved. This major new textbook brings the science and practice of vegetable production right up to date by addressing modern culture techniques and the recent challenges of consumer demand facing producers today. It introduces vegetable production from the perspective of producing high quality produce that satisfies the needs of the modern consumer. Beginning with the basics of how vegetables are grown using high and low input methods, including organic and sustainable production techniques, the book goes on to introduce and discuss many topics covered less comprehensively in older texts, including Good Agricultural Practices to improve quality, reduce biological contamination and secure food safety; water management; cropping systems; plasticulture; protected culture and mineral nutrition. Vegetable Production and Practices also introduces the use of molecular biology for genetic improvement of crops. Issues specific to individual vegetable crops are addressed by family, including their diseases, harvesting, quality attributes and other issues of increasing importance to consumers, including the role of vegetables in human health. Professor Gregory E. Welbaum has a long history of teaching successful courses in horticulture at Virginia Tech and other universities in the US and worldwide. Vegetable Production Practices has been specifically designed to accompany courses in vegetable crop production, so is ideally suited to inspire students in crop and horticultural sciences, as well as provide a useful reference for experienced practitioners.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Vegetable Production and Practices
Szerző G. E. Welbaum
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 486
EAN 9781845938024
ISBN 184593802X
Libristo kód 05099308
Súly 910
Méretek 187 x 244 x 28
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása